Projektspeditør søges til kontor centralt i Aarhus

Opstart snarest muligt.

Vi er lige nu på udkig efter en erfaren projektspeditør til vores afdeling i Danmark. Hos os får du et spændede job, hvor du er inde over alle speditionsprocesser fra start til slut. Du får ansvar for at varetage din egen portefølje af danske kunder, og som en del af vores team kommer du til at indgå i vores internationale netværk af kvalificerede samarbejdspartnere og kollegaer.

En projektafdeling der favner bredt
Tschudi Logistics Group består af 50 medarbejdere, som er fordelt på 10 kontorer i Europa, Asien og Afrika. Vores portefølje af services er bredt, og vi udbyder skræddersyede løsninger for alle transportformer og alle typer gods. I vores danske afdeling beskæftiger vi os hovedsageligt med transportløsninger for projektgods.

Hos os er et projekt defineret af kompleksiteten af transporten og kundens krav. Derfor kan konventionelt gods også være en del af vores projektportefølje.

Vi er et tæt knyttet team, som værner om det gode arbejdsmiljø – med højt til loftet og en uformel tone. Din arbejdsdag hos os vil indeholde daglig kontakt til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer fra både ind- og udland.

Få ansvar for dine egne projekter og kunder
Du kommer til at beskæftige dig med alle typer projektgods til hele verden indenfor infrastruktur, energi, olie og gas, mv. Som virksomhed udbyder vi transportløsninger for land, sø, bane og luft.

Du får ansvar for at varetage dine egne danske kunder, som du skal servicere, og når tiden tillader det, forventer vi, at du deltager i vores salgsfremmende aktiviteter.

Hvad kræver stillingen
Projektspedition kræver skræddersyede løsninger, og du skal derfor være god til at tænke i kreative og alternative løsninger, så du sammensætter det bedst mulige logistiske setup – hver gang. Fleksibilitet og et højt fagligt niveau er alfa omega, og vi bruger ofte hinanden som sparingspartnere for at nå den mest optimale løsning for kunden.

Vi tilbyder et job i et internationalt miljø, hvor du har mulighed for at udvikle dig.

  • – Du har minimum 3 års erfaring inden for spedition, men gerne flere – måske arbejder du allerede med projektspedition.
  • – Du er struktureret og har overblik, også når vi har travlt.
  • – Du er serviceminded og ansvarbevidst, og formår at lytte til kundernes ønsker og forsøger altid at imødekomme deres forventninger.
  • – Du taler og skriver engelsk på højt niveau og motiveres af at arbejde med forskellige kulturer
  • – Som kollega er du positiv, hjælpsom og loyal.

Vores kontor ligger på Balticagade i det attraktive erhvervsområde på Aarhus Sydhavn, med udsigt til Dokk1 og byens skyline fra kontorets frokoststue og balkon.

Noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

Thomas-Peder Jensen, Head of Projects & Logistics
Email: tpj@tschudilogistics.com,
tlf. 88 44 82 00 / 28 44 70 89.

Thomas Vestergaard, CCO
Email: tve@tschudilogistics.com
tlf: 88 44 82 01 / 21 73 37 73

Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så skriv til os hurtigst muligt. Opstart snarest muligt.

Se et af vores seneste projekter her: Hisingsbron, transport af broelementer fra Spanien til Sverige.